ПЕДАГОГІКА З ОСНОВАМИ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ - Ковальчук, Інна Владиславівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2026)
У навчальному посібнику розглядаються програмні питання з педагогіки з основами педагогічної майстерності. Вміщений матеріал охоплює навчальний матеріал з чотирьох розділів: загальні засади педагогіки, теорія навчання (дидактика), теорія виховання, теорія управління загальноосвітнім закладом (школознавство). Визначені завдання для самоконтролю студентів. Підручник розрахований на студентів спеціальності «Середня освіта. Географія». Він буде корисний також всім, кого цікавить педагогіка.
Навчальний посібник
Keywords: педагогіка, дидактика; теорія виховання; школознавство; методи навчання; методи виховання; принципи виховання; вчитель географії