ЕЛЕКТРОННІ ТА КВАНТОВІ ПРИСТРОЇ ТА ПРИЛАДИ - Вікторовська, Юлія; Єрмоленко, Сергій (ЧНУ (електронне видання), 2021)
У методичній розробці наведено роботи лабораторного практикуму з курсу «Електронні та квантові пристрої та прилади». Зміст робіт охоплює основні розділи курсу. Для студентів технічних факультетів за спеціальністю «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка», «Телекомунікації та радіотехніка».
Keywords: лазер, електронні пристрої, вивчення характеристик лазерного випромінювання