Технології розробки, тестування та експлуатації інтелектуальних інформаційних систем: від теорії надійності до ML-рішень. Навчальний посібник - Талах, Марія Віталіївна; Дворжак, Валентина Володимирівна; Добровольський, Юрій Георгійович; Газдюк, Катерина Петрівна (Технодрук, 2025)
Навчальний посібник присвячений дослідженню фундаментальних аспектів технологій розробки, тестування та експлуатації інтелектуальних інформаційних систем. Він охоплює як теоретичні засади надійності, так і практичні підходи до створення, комплексного тестування та підтримки сучасних ML-рішень. Навчальний посібник призначений для студентів, які навчаються за напрямами підготовки "Комп'ютерні науки" та "Інженерія програмного забезпечення", а також для всіх, хто цікавиться розробкою, впровадженням та підтримкою надійних систем машинного навчання
Технології розробки, тестування та експлуатації інтелектуальних інформаційних систем: від теорії надійності до ML-рішень. Навчальний посібник
Keywords: Технології розробки, тестування, експлуатація, машинне навчання, інтелектуальні системи, ML-рішення, життєвий цикл розробки ML-систем