Дослідження взаємозв'язку віддаленої роботи з соціальними взаєминами та комунікацією в команді - Никифорюк, Крістіна Іванівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
У кваліфікаційній роботі детально досліджено взаємозв’язок віддаленої роботи з соціальними взаєминами та комунікацією в команді, зокрема зосереджуючись на умовах вимушеного переміщення осіб внаслідок військового конфлікту. Визначається, як військовий конфлікт та переміщення впливають на можливості та обмеження віддаленої роботи для осіб, задіяних у цьому контексті. Вивчається використання технологій, інструментів та стратегій організації роботи віддалено з метою з'ясування їхнього впливу на ефективність комунікації в команді. Емпірична частина дослідження підтверджує гіпотезу про негативний вплив вимушеного переміщення через військовий конфлікт на соціальну адаптацію та спілкування в команді.
Keywords: віддалена робота; соціальні взаємини; комунікація в команді; переміщення; військовий конфлікт