Маркетинговий підхід до структури вихідних чинників трансформації регіональної освітньої мережі - Крупенна, Інга Анатолівна; Krupenna, Inga; Романюк, Надія Василівна; Romaniuk, Nadiia (My University, 2019)
У статті обґрунтовано, що структуру та зміст чинників створення, трансформації, перетворення, оновлення регіональної освітньої мережі (РОМ) доцільно формувати на основі маркетингового підходу. Доповнюючи напрацювання дослідників регіональних освітніх мереж запропоновано перелік чинників кожного рівня зовнішнього середовища, розглянуто їх особливості. Вказано, що за маркетинговим підходом внутрішнє середовище РОМ формується основними підсистемами та елементами комплексу маркетингу.
MARKETING APPROACH TO THE STRUCTURE OF OUTPUT FACTORS OF TRANSFORMATION OF THE REGIONAL EDUCATIONAL NETWORK
Keywords: маркетинговий підхід; регіональна освітня мережа; зовнішнє середовище організаці; внутрішнє середовище організації; чинники середовища