СТРАХОВЕ ПОСЕРЕДНИЦТВО - Попова, Любов Василівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
Методичні рекомендації для самостійного вивчення дисципліни «Страхове посередництво» зорієнтовані на освітню програму підготовки бакалаврів за спеціальністю «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок». Видання містить перелік питань по кожній темі, перелік основних термінів і понять, завдання до тем, практичні завдання, перелік тем індивідуалних науково-пошукових доповідей та повідомлень. Наведено критерії оцінювання різних видів завдань, питання для підмускового контролю, а також список рекомендованих літературних джерел з курсу. Для здобувачів вищої освіти різних форм навчання.
Методичні рекомендації для самостійного вивчення дисципліни
Keywords: страхування; страховий посередник; страховий агент; страховий брокер