НАУКОВО-ДОСЛІДНА РОБОТА СТУДЕНТІВ – МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ - Мосейчук, Юрій Юрійович; Киселиця, Оксана Миколаївна; Мороз, Олена Олександрівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
У навчально-методичному посібнику подано загальні вимоги і практичні рекомендації щодо підготовки, оформлення та захисту курсових робіт першого (бакалаврського) рівня вищої освіти та кваліфікаційних робіт другого (магістерського) рівня вищої освіти; висвітлено основні організаційні етапи здійснення наукової роботи, методику роботи над основною частиною та критерії оцінювання. Для студентів факультету фізичної культури. спорту та реабілітації (спеціальність «Середня освіта (фізична культура)».
Навчально-методичний посібник
Keywords: Наукова робота студента; фізична культура; спеціальність «Середня освіта (фізична культура)»