Глопіна І. Науково-педагогічна, громадсько-політична і духовна діяльність І.І Огієнка (митриполита Іларіона): дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023. - Глопіна, Іван (My University, 2023)
Глопіна І. Науково-педагогічна, громадсько-політична і духовна діяльність І.І Огієнка (митриполита Іларіона): дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023.