Бюро економічної безпеки – новий суб’єкт фінансового контролю - Щербакова, Ярина (Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету (6 травня 2022 року). Юридичний факультет Чернівці: Чернівец. нац. ун-т. ім. Ю. Федьковича, 2022. С. 89-90. (Науковий керівник – Нестеренко Л.Б.), 2022)
Створення Бюро економічної безпеки України як нового суб’єкта фінансового контролю та єдиного органу із розслідування економічних правопорушень, дозволить уникнути дублювання функцій кількох правоохоронних органів і зосередити їх «в одних руках», а цей крок повинен забезпечити зменшення тиску на бізнес в Україні.
Keywords: фінансовий контроль; публічні фінанси