Deutsche Sprachgeschichte: Sprachpraktikum im Mittelhochdeutschen - Заполовський, М.В. (Чернівецький національний університет імені Ю. Федьковича, 2017)
Навчальне видання з історії німецької мови продовжує серію навчальних посібників, покликаних заповнити прогалини в наявних підручниках і систематизувати теоретичний і практичний матеріали з цієї дисципліни. Основна увага приділяється знайомству із текстами середньоверхньонімецького періоду та виконанню лінгвістичних вправ на їхній основі. У посібнику наочно пояснюються фонетичні та морфологічні особливості німецької мови, а також подається сучасний варіант середньовічної лексики. Для студентів-германістів, викладачів факультетів іноземних мов, а також осіб, які бажають поглибити знання з історії німецької мови.