Методи та системи штучного інтелекту: Методичні вказівки та завдання для лабораторних робіт - Фратавчан, Тоня; Фратавчан, Валерій (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
Навчальне видання містить завдання для лабораторних робіт та теоретичні відомості, необхідні для їх виконання, з дисципліни «Методи та системи штучного інтелекту». Для студентів, що здобувають освіту в галузі знань „Інформаційні технології” та інших спеціальностей з поглибленим вивченням інформатики.
Keywords: системи штучного інтелекту, нейронні мережі, еволюційні алгоритми, експертні системи