ЗАСТОСУВАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ МЕТОДІВ НАВЧАННЯ У ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ МАЙБУТНІМИ СОЦІАЛЬНИМИ ПРАЦІВНИКАМИ КУРСУ «КОНФЛІКТОЛОГІЯ» - Равлюк, Тетяна (My University, 2022)
Порушена актуальна проблема активізації інтересу студентів спеціальності «Соціальна робота» до вивчення професійно орієнтованих дисциплін, зокрема курсу «Конфліктологія». Констатовано необхідність застосування інтерактивних методів навчання як важливого фактору ефективного засвоєння теоретичного та практичного матеріалу. Визначено чинники, від яких залежить успішність їх застосування.