Моделювання ризиків глобальної продовольчої безпеки - Маханець, Любов Леонідівна; Вітлінський, Вальдемар Володимирович (Запорізький національний університет, 2023)
Розглянуто шляхи зменшення бюджетних ризиків під час воєнного часу
Keywords: бюджетні ризики; фінансова безпека; дефіцит бюджету