Психологічні детермінанти політичної комунікації в умовах війни - Доскач, Світлана (Міжнародна міждисциплінарна науково-практична конференція «Відновні міста: світовий досвід і можливості для України», Відновні міста: світовий досвід і можливості для України: Міжнар. міждисципл. наук.-практ. конф. м. Чернівці, 2026)
Війна в Україні, активний період якої триває вже п’ятий рік виснажила психологічно і морально кожну людину, яка проживає у кризових умовах. Політичні умови, у яких опинилося суспільство потребує тісної взаємодії політиків з громадянами, а також людей між собою. Передача й отримання інформації щодо політичних подій стає головним засобом орієнтації в соціумі. У зв’язку з чим, зростає потреба в активній політичній комунікації. Її інтенсивність, глибина та безпосередність або опосередкованість визначаються психологічними чинниками.
Keywords: психологічна війна, інформація, політична комунікація