Стратегічні засади сталого розвитку підприємництва і торгівлі в сучасних умовах: колективна монографія / за заг. ред. Є.В. Скляр. Чернівці : Технодрук, 2021. 356 с. - Белей, Світлана Іванівна; Вербівська, Людмила Василівна; Зибареева, Оксана Василівна; Шилепницький, Павло Іванович; Яскал, Оксана Олександрівна; Кравчук, Ірина Петрівна (Чернівці "Технодрук", 2021)
В колективній монографії обґрунтовано середовище та інституційні засади сталого розвитку підприємництва в сучасних умовах, виявлені ключові детермінанти сталого розвитку торгівлі та біржової діяльності в умовах інформаційного суспільства. Визначено коло проблем щодо співпраці держави та приватного бізнесу у сфері інновацій, обґрунтована просторова локалізація підприємницької діяльності в контексті суперечностей глобального розвитку, охарактеризовані теоретичні та практичні засади розвитку підприємництва на сільських територіях. Розкрито підходи до організації електронної торгівлі у сфері харчової промисловості, висвітлені сучасні тенденції розвитку електронної комерції та перспективи застосування послуг фулфілмента в Україні та розглянуті практичні аспекти діяльності бірж на українському ринку. Видання рекомендовано керівникам та фахівцям органів державного та регіонального управління, місцевого самоврядування, науковим працівникам, викладачам, аспірантам та студентам закладів вищої освіти, а також широкому колу читачів.
Стратегічні засади сталого розвитку підприємництва і торгівлі в сучасних умовах: колективна монографія / за заг. ред. Є.В. Скляр. Чернівці : Технодрук, 2021. 356 с.
Keywords: сталий розвиток, підприємництво, торгівля, стратегічні засади сталого розвитку