Робочий зошит (електронний) для практичних занять з курсу «Гігієна з основами екології» для студентів денної та заочної форм навчання першого бакалаврського рівня спеціальності 017 «Фізична культура і спорт». - Стратійчук, Наталія Анатоліївна; Козік, Наталія Миколаївна (Чернівецький національний університет, 2025)
Робочий зошит (електронний) для практичних занять з «Гігієни з основами екології» складено відповідно до програми підготовки фахівців у галузі фізичної культури і спорту, містить протоколи проведення гігієнічної оцінки факторів навколишнього середовища та карти санітарного обстеження спортивних споруд, тренувального процесу в галузі комунальної гігієни, гігієни харчування, гігієни спорту та екології. До робочого зошиту включено контрольні питання та тестові завдання до практичних занять.
Keywords: гігієна, екологія, оцінка мікрокліматичних показників, джерела водопостачання, гігієнічне забезпечення спорту