Маркетинг англійською мовою. Marketing in English. - Гавриш, Ірина Іванівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
Методичні рекомендації містять рекомендовану літературу, опорний словник, практичні та усні, групові та індивідуальні завдання, завдання з технічного перекладу інформації на професійну (маркетингову) тематику, які спрямовані на отримання та систематизацію теоретичних знань та практичних навичок в сфері маркетингу в англовомних країнах. Для студентів першого бакалаврського рівня вищої освіти, викладачів спеціальності 075 Маркетинг.
Методичні рекомендації
Keywords: маркетинг; маркетинг англійською мовою; кейси; професійні дисципліни; компетенції; бакалавр; професійна маркетингова тематика; маркетингові кейси