Профілактика булінгу та різних проявів насильства в роботі з молодшими школярами - Мафтин, Лариса (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
Видання містить завдання для перевірки начальних досягнень студентів, рівня засвоєння отриманих знань, самостійної роботи з навчальної дисципліни «Профілактика булінгу та різних проявів насильства в роботі з молодшими школярами».
Keywords: булінг; превенція; технології профілактики; насильство; молодші школярі