Розробка соціальної мережі сімейних звʼязків з використанням Node.js та React-Native - Цуркан, Віталій (My University, 2023)
В дипломній роботі розглядається питання розробки мобільного застосунку соціальної мережі сімейних зв’язків з використанням Node.js та React-Native.