МОТИВАЦІЯ УЧІННЯ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ: СУТНІСТЬ ТА ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ - Гордійчук, Оксана; Козачук, Галина (My University, 2023)
Актуальність окресленої проблеми полягає в тому, що формування мотивів навчання, в цілому, і навчальної мотивації у дітей молодшого віку зокрема, є одним із найбільш важливих завдань освіти. Перед педагогами Нової української школи – надважливе завдання – формування позитивної мотивації сучасних школярів.
Keywords: мотиви; мотивація; учіння