Методика навчання креслення: конспект лекцій / О.В. Деревянчук, Г.О. Кравченко. – Чернівці: Чернівецький нац. ун-т, 2022. – 36 с. - Деревянчук, Олександр Володимирович; Кравченко, Ганна Олексіївна (My University, 2022)
Конспект лекцій призначений для студентів під час підготовки до модульних контролів з нормативної дисципліни «Методика навчання креслення» напряму підготовки 014.10 «Середня освіта (трудове навчання та технології)».