Вплив зовнішнього середовища аграрних підприємств - Kindzerskyy, Vitaliy; Остапенко, Сергій (My University, 2023)
Агропродовольче виробництво в України було і залишається провідним видом економічної діяльності, незважаючи на всі внутрішні і зовнішні катаклізми 2020-2023 рр., займаючи близько 10% ВВП і, що важливо, – 52% товарного експорту (у 2022 р.). Національний аграрний сектор демонструє стійкість і можливі перспективи розвитку, незважаючи на прямі та непрямі втрати, зменшення посівних площ, поголів’я тварин, зайнятих працівників тощо.
The influence of the external environment of agricultural enterprises
Keywords: Зовнішнє середовище; Аграрне підприємство