Матеріали про постать гетьмана П.К.Сагайдачного та Хотинську війну 1621 р. у фондах наукової бібліотеки ЧНУ - Шилюк, Олег (My University, 2011)
У фондах Наукової бібліотеки ЧНУ є видання XIX - поч. XX століття, які тією чи іншою мірою стосуються особи гетьмана Петра Конашевича-Сагайдачного та Хотинської війни 1621 р. Слід зауважити, що мова не йде про факсимільні чи інші перевидання книг того часу, а лише про оригінали. Дані документи цікаві не лише як матеріали про Хотинську війну, але і як джерела з історії Буковини, Чернівецького університету, видавничої справи в Чернівцях тощо.