Фактори, що зумовлюють соціальну сутність правового режиму в трудовому праві України - Vakaryuk, Lyudmyla (Підприємництво, господарство і право, 2018)
У статті комплексно розглядаються фактори, якими зумовлюється соціальна сутність правового режиму в трудовому праві України. Автором наголошується, що для галузі трудового права в цілому характерний свій специфічний режим регулювання, в якому концентрується юридична своєрідність галузі. Зазначається, що сутність та специфіка правового режиму в галузі трудового прававизначається і залежить від соціальної природи самого трудового права, його завдань та мети, предмета, методу та принципів правового регулювання.
Keywords: правовий режим; фактори; трудове право; природа трудового права; предмет трудового права; метод трудового права; принципи трудового права