Вступ до методики викладання історії в школі - Мінаєв, Андрій В'ячеславович; Мінаєва, Тетяна Василівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2019)
У виданні міститься вступна лекція до навчального курсу «Методика викладання історії в школі». Призначено для студентів факультету історії, політології та міжнародних відносин спеціальностей «Історія та археологія», «Середня освіта (історія)», а також для вчителів історії.
Keywords: методика викладання історії; історія; школа; вчитель історії; фахова майстерність вчителя