Вишиванка – цінність та берегиня роду - Нікула, Наталя Вікторівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
До збірника включено тексти наукових доповідей та повідомлень учасників Міжнародного бієнале, присвяченого Всесвітньому Дню вишиванки, «Вишиванка – національний оберіг єднання українців, символ нескореності і волі», в яких висвітлено проблему національної ідентичності українців, розкрито педагогічний потенціал вишиванки в епоху сучасних суспільних трансформацій, її місце у світовій культурі, місію і роль в умовах російської війни проти незалежної Української держави.
Вишиванка – цінність та берегиня роду
Збірник наукових праць