Екомережа Чернівецької області і гідроморфологічні дослідження річок - Костенюк, Людмила Володимирівна; Kosteniuk, Liudmyla; Горшеніна, Людмила Володимирівна; Ющенко, Юрій Сергійович; Кирилюк, Андрій Олександрович (Чернівці : Зелена Буковина, 2006)
Чернівецька область відрізняється значним різноманіттям морфологічних умов ділянок долин річок їх русел та заплав
Keywords: екомережа; басейн Верхнього Пруту; гідрологічний режим; руслові процеси; геоморфологічні умови; Чернівецька область