Виконання вимог стратегії Карпатської конвенції на прикладі Чернівецької області - Беспалько, Руслан; Солодкий, В.Д.; Казімір, Іван (Екологія і природокористування, 2013)
Наведемо механізм реалізації Стратегії Карпатської конвенції на Буковині, що є основою збалансованого розвиткку регіону- створення відповідних економічних, організаційних і правових передумов, збереження біотичного та ландшафтного різноманіття.
Keywords: Карпатська конвенція; моніторинг загроз; запобіжні заходи; екстренні дії; збалансований розвиток