Договір купівлі-продажу майнових прав на об’єкт будівництва - Анатійчук/Anatiichuk, Вікторія/Viktoriia (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022)
Монографія присвячена дослідженню теоретичної конструкції договору купівлі-продажу майнових прав на об’єкт будівництва. У роботі розглянуто основні підходи до розуміння майнових прав, здійснено порівняльну характеристику правового регулювання майнових прав в країнах Європейського союзу, проаналізовано поняття та правову природу майнових прав на об’єкт будівництва. Дослідження сприятиме вдосконаленню чинного законодавства у сфері цивільного обороту майнових прав, а також поглибленню розуміння сутності та особливостей договору купівлі-продажу майнових прав на об’єкт будівництва. Для науковців, викладачів, студентів і аспірантів вищих навчальних закладів, практичних працівників та усіх, хто цікавиться проблемами цивільного права.