МЕНЕДЖМЕНТ ОЩАДЛИВОГО ВИРОБНИЦТВА: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ВПРОВАДЖЕННЯ НА УКРАЇНСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВАХ - Терлецька, Наталія; Мажар, Марія (My University, 2020)
Досліджено проблеми та перспективи впровадження концепції ощадливого виробництва у господарську практику вітчизняних підприємств.
SAVING MANUFACTURING MANAGEMENT: PROBLEMS AND PROSPECTS IMPLEMENTATION AT UKRAINIAN ENTERPRISES