Побудова системи стратегічного обліку в контексті реалізації складових стратегії підприємства - Kuz, Vasyl (Видавець О.О. Євенок, 2017)
В умовах посилення конкурентної боротьби прерогативою в управлінському процесі є орієнтація на прийняття стратегічних рішень як базису реалізації обраної до застосування стратегії. Досягнення мети перспективного розвитку залежить не тільки від вдало обраної стратегії та оптимальності стратегічних управлінських рішень, але й від належної ідентифікації інформаційного забезпечення управлінського процесу, зорієнтованого на перспективу.
Keywords: бухгалтерський облік; стратегічний облік; інформаційне забезпечення; інформаційне забезпечення управління