УПРАВЛІНСЬКИЙ АНАЛІЗ: ЗНАЧЕННЯ ТА ОСОБЛИВОСТІ - Танасієва, Марина; Никифорак, Ірина (Чернігів, 2021)
Сучасні ринкові умови вимагають у суб’єктів господарювання в процесі їхнього функціонування підвищення ефективності виробництва, підприємницької ініціативи та новаторства, конкурентоздатності. Вагомого значення в реалізації таких завдань набуває економічний аналіз. При цьому поділ економічного аналізу на фінансовий та управлінський зумовлений аналогічним поділом бухгалтерського обліку на фінансовий і управлінський, що зумовлено потребами інформаційного забезпечення різних рівнів системи управління.
Keywords: економічний аналіз; управлінський облік; управлінські рішення; управлінський аналіз; особливості аналізу