Облік і аудит - Никифорак, Ірина; Ковальчук, Тетяна (Чернівецький нац. ун-т ім. Ю.Федьковича, 2020)
У посібнику висвітлено та проаналізовано базові принципи бухгалтерського обліку й аудиту, їх зростаючу роль в умовах ринкової економіки. Із урахуванням сучасних підходів висвітлено предмет та метод бухгалтерсьогго обліку та його елементи. Розкрито організацію та методику аудиту фінансової звітності. Після кожної теми наведено питання для самокнтролю, тестові завдання, виробничі ситуації. Для здобувачів ЗВО економічних спецівальностей галузі знань 07 "Управління та дміністрування", викладачів і аспірантів, працвників бухгалтерії, керівників усіх рівнів управління та підприємців.
Keywords: Бухгалтерський облік; Аудит; Фінансова звітність; управлінські рішення