Правові виклики сучасності : законодавче реагування на геополітичні й історичні проблеми - Гетьманцева, Ніна Дмитрівна; Кіріяк, Оксана Василівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2022)
До збірника увійшли матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Правові виклики сучасності: законодавче реагування на геополітичні й історичні проблеми» (Чернівці, 6 грудня 2022 року). Редколегія не несе відповідальності за науковий зміст і виклад матеріалу, що подано у рукописах. Для науковців, аспірантів та студентів.
Матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. онлайн конф. (Чернівці, 6 грудня 2022 року)
Keywords: Правові виклики сучасності; геополітичні й історичні проблеми; Конституційний Суд України; Соціальний захист; Законодавче регулювання