Правильні та напівправильні многогранники (факультативний курс для учнів 10-11 класів ЗЗСО): Навчально-методичний посібник / М.Г. Калинчук., В.С.Сікора.‒ Чернівці: Технодрук, 2023.‒ 68 с. - Сікора, Віра Степанівна; Калинчук, Марина Григорівна (Чернівці: Технодрук., 2023)
Навчально-методичний посібник побудований у вигляді конспектів для факультативного курсу для учнів 10-11 класів ЗЗСО. У ньому вивчаються види, деякі загальні та специфічні властивості правильних та напівправильних многогранників, розглянуто цікаві приклади таких многогранників та їх застосування. Розробка спрямована допомогти поглибити знання зі стереометрії, розвивати логічне мислення та просторову уяву. Для вчителiв математики, учнів 10-11 класів ЗЗСО, студентів 1-2 курсів коледжів, здобувачів вищої освіти спеціальностей «Середня освіта (Математика)», «Середня освіта (Інформатика)», «Математика» та всіх, хто цiкавиться цією тематикою.
Keywords: Правильні та напівправильні многогранники