Характеристика системи менеджменту туристичного підприємства - Ємельянов, Тарас Сергійович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
В роботі окреслено теоретичні основи диверсифікації ринку туристичних послуг України, розглянуто організаційно-управлінську структуру діяльності туристичного приватного підприємства «СКОРПІОН- ВОЯЖ», обґрунтовано перспективи діяльності суб’єкта туристичної індустрії на ринку послуг.
Keywords: менеджмент, туристичні послуги, туристичний потенціал, диверсифікація, стратегія.