Психолого-педагогічна діагностика в роботі вчителя початкових класів. Методичні рекомендації. - Бигар, Ганна (My University, 2024)
Методичні рекомендації призначені для студентів спеціальності 013 Початкова освіта і спрямовані на опанування курсу «Психолого-педагогічна діагностика в роботі вчителя початкових класів». Методичні рекомендації охоплюють різні аспекти діагностичної діяльності, від вибору методів та інструментів до інтерпретації результатів та застосування їх у корекційній роботі. Вони спрямовані на те, щоб педагоги могли своєчасно виявляти можливі труднощі та особливості розвитку учнів, а також коригувати навчальний процес відповідно до потреб кожної дитини, забезпечуючи індивідуальний підхід у навчанні. Призначення методичних рекомендацій з курсу «Психолого-педагогічна діагностика в роботі вчителя початкових класів» полягає в наданні студентам та практикуючим педагогам чітких і структурованих інструкцій для здійснення ефективної діагностичної роботи з учнями молодшого шкільного віку.
Keywords: Діагностика, психолого-педагогічна діяагностика. початкова школа.