Вплив соціальних мереж на просування готелів в Україні. - Стоколос, Яна Ігорівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2025)
Тема розвитку використання соціальних мереж у готельному бізнесі зараз дуже актуальна. На це впливає стрімкий розвиток соціальних мереж. У даній роботі досліджено перспективи просування за допомогою соціальних мереж. Розглянуто сутність і роль соціальних мереж у сучасному суспільстві та особливості ведення готельного бізнесу у цифрову епоху. Проаналізовано стан використання соцмереж українськими готелями, основні стратегії SMM та оцінена їхня ефективність. Визначено проблеми і бар’єри використання соціальних мереж у готельному бізнесі. Розроблено рекомендації щодо вдосконалення SMM-стратегій.
Keywords: просування, готельний бізнес, соціальні мережі.