Home Reading for IT students. Самостійне читання з англійської мови для студентів ІТ спеціальностей (на основі книги Д. Брауна «Цифрова фортеця») - Mudra, Olena (My University, 2025)
Методичні рекомендації для самостійного читання призначені для студентів вищих навчальних закладів спеціальностей 122 «Комп’ютерні науки», 121 «Інженерія програмного забезпечення», 126 «Інформаційні системи та технології», 123 «Комп’ютерна інженерія», 111 «Математика», 153 «Мікро- та наносистемна техніка», 113 «Прикладна математика», 105 «Прикладна фізика та нономатеріали», 172 «Телекомунікації та радіотехніка», 125 «Кібербезпека» які вивчають англійську мову професійного спрямування. Мета методичних рекомендацій – збагатити словниковий запас студентів (тематичний та активний), розширити межі його активізації, навчити студентів спілкуватися, висловлювати власну думку, підтримувати розмову, дискутувати іноземною мовою.
Keywords: домашнє читання англійською мовою; IT спеціальності; методичні рекомендації; самостійне читання