Практичний курс перекладу німецької мови - Заполовський, М.В.; Олексишина, Л.Г. (Чернівецький національний університет імені Ю. Федьковича, 2022)
Навчальний посібник містить вправи, які передбачають набуття навичок усного та письмового німецько-українського, а також українсько-німецького перекладу, тренування пам’яті та уваги перекладача, розвиток мовлення та дикції. Завдання можуть бути виконані як на практичних заняттях, так і упродовж самостійної роботи студентів. Для студентів 3 курсу спеціальності 035 Філологія, спеціалізації 035.041 Філологія (Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська) факультету іноземних мов.