Theoretical Grammar: Morphology and Syntax - Єсипенко, Надія Григорівна; Гнатковська, Олена Михайлівна (My University, 2021)
Навчальний посібник з теоретичної граматики містить комплекс лекцій та семінарських занять, спрямованих на ознайомлення студентів факультету іноземних мов із морфологією та синтаксисом сучасної англійської мови.
Keywords: theoretical grammar, English language, morphology, syntax