Особливості діяльності вчителя початкової школи в умовах ергономічних технологій навчання - Предик, Аліна Анатоліївна; Гапей, Ольга (My University, 2024)
У статті розкрито особливості діяльності вчителя початкової школи в умовах використання ергономічних технологій навчання. Досліджено вплив сучасних технологій на роботу вчителя, зокрема на організацію уроків, взаємодію з учнями та використання різноманітних навчальних матеріалів. В статті визначено переваги та виклики, які виникають у вчителів при впровадженні ергономічних технологій у навчальний процес.
Keywords: освітнє середовище; ергономіка; технології навчання; ергономічні технології