Література для дітей дошкільного віку з практикумом виразного читання. Методичні рекомендації до семінарських занять - Рудницька-Юрійчук, Ірина Романівна (My University, 2023)
Методичні рекомендації – навчальне видання для студентів з методики засвоєння навчальної дисципліни. Кожне семінарське заняття містить опис обов’язкових для виконання завдань задля засвоєння теоретичного курсу, завдання для самопідготовки студентів, методичні рекомендації до його проведення і список рекомендованих літературних джерел. Послідовність тем зумовлена логікою викладу матеріалу і покликана забезпечити комплексність теоретичних знань і практичних навичок майбутніх вихователів