ВИХОВАННЯ НАПОЛЕГЛИВОСТІ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ У ПРОЦЕСІ ПОЗАКЛАСНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Вівчар, Марія Валеріївна (My University, 2021)
На сучасному етапі становлення й розвитку нашої держави дедалі більшої актуальності набуває проблема виховання у підростаючої особистості наполегливості як базової якості. Значний потенціал щодо такого виховання розкриває позакласна діяльність. Водночас нині у школярів спостерігається поступове зниження інтересу до позакласної та позашкільної діяльності. З огляду на це постає потреба удосконалення процесу формування в учнів під час занять позакласною діяльністю здатності до дій та вчинків на основі свідомих спонукань як вищих регуляторів поведінки людини.