Особливості територіального планування та функціонування туристичної інфраструктури Моршинської територіальної громади - Холодницький, Роман Андрійович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
В даній роботі було розглянуто актуальне становище та перспективи для розвитку туристичної галузі. Описано туризм як об’єкт наукових досліджень. Подано законодавче підґрунття функціонування та діяльності туристичної галузі в Україні. Висвітлено туристичну ситуацію в Моршинській ТГ: зокрема цінову політику міста, харчувальну концепцію туристів, стан санаторіїв та наявність і кількість туристичних машрутів. Проведено аналіз перешкод та перспектив для розвитку туризму в громаді, розкрито SWOT та PEST аналіз слабких та сильних сторін курорту.
Features of territorial planning and functioning of tourist infrastructure in the Morshyn territorial community
Keywords: територіальне планування; туристична інфраструктура; просторовий розвиток; стратегічне планування; туризм