ПРОФІЛАКТИКА БУЛІНГУ ТА РІЗНИХ ПРОЯВІВ НАСИЛЬСТВА В РОБОТІ З МОЛОДШИМИ ШКОЛЯРАМИ - Мафтин, Лариса Василівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Видання містить завдання для перевірки начальних досягнень студентів, рівня засвоєння отриманих знань, самостійної роботи з навчальної дисципліни «Профілактика булінгу та різних проявів насильства в роботі з молодшими школярами». Для студентів педагогічних закладів вищої освіти.
Keywords: профілактика булінгу; аспекти протидії; наслідки булінгу; превентивна діяльність; попередження та протидія булінгу