CОЦІАЛЬНЕ СТРАХУВАННЯ - Марич, Максим Григорович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2026)
Методичні рекомендації до вивчення курсу «Соціальне страхування» призначені для студентів, які вивчають дисципліну «Соціальне страхування» та можуть бути використані як при проведенні аудиторних занять, так і для самостійної роботи студентів. Містять структуру навчальної дисципліни, питання для опитування, тестові завдання, практичні завдання. Для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності D2 «Фінанси, банківська справа,. страхування та фондовий ринок».
Методичні рекомендації до практичних занять
Keywords: соціальне страхування; страхові внески; пенсійне забезпечення; загальнообов’язкове державне страхування; страхові виплати; соціальні гарантії