Інноваційні страхові технології в системі управління ризиками зміни клімату. - Попова, Л.В.; Федишин, М.П. (Всеукраїнська науково-практична конференція, 2023)
Сьогодні страхова галузь працює над розробкою та впровадженням нових страхових продуктів та моделей мінімізації ризиків з метою захисту активів як страхових компаній так і їх клієнтів. Тому страхові компанії разом з перестраховиками та InsurTech компаніями створюють інноваційні страхові рішення в сфері ризик-менеджменту зміни клімату.
Keywords: інновації; страхові технології; управління ризиками