Ефективні публічні виступи: практикум з управління комунікаціями - Todoruk, Sergy; Filipchuk, Natalia (My University, 2021)
Викладений методичний матеріал відповідає програмі дисципліни «Управління комунікаціями, конфліктами та бізнес-етика» й покликаний забезпечити ефективне використання її методичного інструментарію. Призначений для студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів.
Keywords: Публічні виступи, комунікації, управління комунікаціями