Комунікативний потенціал відеопоезії: досвід Павла Вишебаби - Sazhyna, Alla; Shvets, Mariana (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Синхронія вербального та невербального у відеопоезії Павла Вишебаби реалізується на таких рівнях, як кінетичний рух зображень, візуальні метафори та голос автора, знаходячи миттєвий відгук у численної аудиторії, тим самим засвідчуючи комунікативний потенціал жанру відеопоезії та формуючи бренд автора у соціальних мережах.
Keywords: Павло Вишебаба; відеопоезія; мережева література; мережева поезія; соціальні мережі; комунікація; реципієнт; жанр